3 Şubat 2020 Pazartesi

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Alınabilecek-Hazırlanabilecek Hediyeler

sevgililer günü resimleri        2020 14 Şubat sevgililer günün gelmesi ile birlikte akıllarda ne hediye alsam soruları oluşmuş
durumda. 14 Şubat sevgililer gününde siz de alacak hediye bulamayanlardansanız işte bugün doğru yerdesiniz. 2020 14 Şubat sevgililer gününde ne alınır? Sevgililer günü en romantik hediyeleri.
14 Şubat sevgililerin birbirlerine hediye aldığı hatta o günü baş başa geçirdiği romantik günlerden biridir. Kimilerine göre bugün para tuzağıdır kimilerine göre ise yılda bir gelen birbirini hatırlama günü. Para tuzağı olmasından yakınanlara ucuz ancak etkili olan hediyeleri derledik. İşte 14 Şubat da sevgilinize alabileceğiniz muhteşeme hediyeler.


Yıl Dönümü Baskılı Ahşap Fotoğraflık

Yıl Dönümü Baskılı Ahşap Fotoğraflık
Sevgilinize alabileceğiniz bu hediye sayesinde ona o önemli günü tekrar hatırlatabilirsiniz. Ahşap yapısı sayesinde sağlıklı olan ürün aşkınızı da sağlıklı bir hal alması için destekleyecektir. Genel olarak satış fiyatı 50TL olan bu ürünü internette ufak bir arama yaparak bulmanız mümkün.

Kalpli Kutuda Mesajlar

kalpli kutuda mesajlar
Klasikleşmiş gibi görünen ancak hiçbir kızın hayır diyemeyeceği bir hediye. İster alın ister kendiniz yapın. Kalpli kutunun içerisine sevdiği çikolatalar dan ekleyebilir yanına da ufak notlar koyabilirsiniz. Notlar kalbinde sıcak bir sevgi bırakırken çikolatalar da ağzının tatlanmasını sağlayacaktır. Ürün hakkında tam ir fiyat vermek mümkün değil içerisine koyacaklarınıza göre 60 – 70 TL civarında olabilir.

Ona Özel Kupa

sevgiliye özel kupa
Bir şeyler içmeyi seven bir sevgiliniz mi var? Ona her içişinde aşkınızı hatırlatacak bir kupa hediye etmek en iyi fikirler arasında üzerine istediğinizi bastırabileceğiniz bu kupayı ufak bir Google araştırması ile 30TL ye bulabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde bulunan matbaacılardan daha ucuza temin edebilirsiniz.

İsmine Özel Çikolata

ismine özel çikolata
Sevgiliniz çikolata seven biriyse ancak minimal şeylerden de hoşlanıyorsa bu hediye tam ona göre. Üzerine adını da yazdırarak istediğiniz şekilde hediyenizi verebilirsiniz. Hem minimal hem de bütçe dostu olan bu güzel sevgililer günü hediyesini ufak bir Google araması sayesinde 30TL ye bulabilirsiniz.

Projeksiyonlu Gece Lambası

projeksiyonlu gece lambası
Hayal kurmayı seven ve kendi dünyasında yaşayan sevgiliniz varsa bu hediye onun için harika olacaktır. Karanlık bir odada tavanı yıldızlarla kaplayacak olan bu hediye sayesinde boş tavana bakarak hayal kurmak yerine odasının içerisinde bulunan uzay boşluğunda hayal kuracak. Ona keyifli vakitler yaşatırken kendinizi hatırlatabilmeniz için harika bir hediye.

100 Dilde Seni Seviyorum Kolyesi

100 Dilde Seni Seviyorum Kolyesi
Son zamanlarda popüler olmuş ve hala yayılmaya devam eden bu hediye sayesinde ona tek bir dilde değil her bir dilde “Seni Seviyorum” diyebilirsiniz. İçerisine bakıldığı zaman 100 dilde sevgi cümlesi gösteriyor sadece bununla da sınırlı değil, arkasından ışık tutulduğu zaman odasının içi seni seviyorum cümlesi ile doluyor. 45 – 50 TL gibi bir fiyata piyasada oldukça yaygın bir şekilde bulabilirsiniz.

Mutluluğa Giden Yol Hediyesi

Mutluluğa Giden Yol Hediyesi
Özellikle uzak ilişki yaşan biriyseniz bu hediye tam size göre. Aldığınız bu hediye sayesinde sevgilinize “mutluluğa giden yol sana çıkıyor” diyebilirsiniz. Aranızdaki mesafeyi göstererek ona ne kadar uzakta olduğunuzu ya da rotanızı gönderebilirsiniz.

Kedilere Özel İsimli Kolye

kedilere özel isimli kolye
Sevgiliniz hayvan severse ve hatta evcil bir hayvanı varsa bu şekilde bir hediye tercih edebilirsiniz. Bu şekilde alacağınız bir hediyenin onu daha fazla utlu edeceğinden emin olabilirsiniz. Sevgililer gününde canından çok sevdiği minik hayvanını düşünmeniz onun gözünde 1-0 öne geçmeniz demektir.

Seveceği Bir Mouse Pad

Seveceği Bir Mouse Pad
Sevgiliniz bilgisayar başında oldukça fazla zaman geçiriyor hatta oyunlar oynuyorsa ona seveceği bir Mouse pad alabilirsiniz. Özellikle bilek destekli ya da son zamanlarda çıkış yapan Işıklı Mouse padler onun için harika bir seçim olacaktır.

Oje Kurutma Makinesi

Oje Kurutma Makinesi
Daima acelesi olan ancak süsünden de vaz geçmeyen bir sevgiliniz varsa bu hediye tam ona göre. İçerisinde bulunan fan sayesinde tırnaklarını kısa süre içerisinde kurutabilir. Bu sayede evden istediği süreden daha hızlı şekilde ayrılabilir.
Sevgililer gününe hediye almak güzeldir. Ancak kendi emeklerinizden bir şeyler katıp el emeği hediyelerinizi vermeniz daha ayrıcalıklı olacaktır. Onun için hem zaman hem de emek harcayacaksınız. İşte sizler için derlediğimiz evde yapabileceğiniz hediye fikirleri.

14 Şubat Sevgililer Günü Evde Yapılabilecek Hediyeler

Sevgi Kavanozu

Sevgi Kavanozu
Bu şekilde küçük bir kavanozu değerlendirebilirsiniz. Üzerine ekleyeceğiniz süsler sayesinde hoş bir görüntü oluşacaktır. Daha sonra minik kâğıtlar kopartıp içerisine sevgilinize söyleyebileceğiniz hoş cümleleri yazabilirsiniz.

Sevgiliye Kitap Ayracı

Sevgiliye Kitap Ayracı
Kitap okuyan sevgilinize en sevdiği kitabı alırken yanına kendi yaptığınız ayracı da koyabilirsiniz. Sevgiliniz kitabını okurken sizin yaptığınız ayraç sayesinde kaldığı yerden devam edebilir. Kitap okurken bile aklında olmak için zaman ayırarak ona özel bir ayraç yapabilirsiniz.

Kalpli Dev Fotoğraf

Kalpli Dev Fotoğraf
Daha önceden çekinmiş olduğunuz ya da onun değer verdiği fotoğrafları kare halinde çıktı alın. Daha sonra kalp şekline gelecek şekilde bir karton kesin ve her alanına bu şekilde kare fotoğraf yapıştırın. En on dış kısmına ledler yapıştırın. İşte duvara asılabilecek harika bir hediye. Sevgiliniz el yapımı hediyenize bayılacaktır.
14 Şubatta hiçbir şey yapamayacak durumdaysanız bile. Ona bir şiir, sevgi cümlesi yazabilirsiniz ya da ona kocaman sarılın. Sevgili olmak ya da sevgi göstermek her zaman hediyeler alarak ya da hazırlayarak olmaz. Bazen baş başa geçen bir zaman yeterli olacaktır. O kadar bile imkânınız yoksa sakin bir yerde birlikte çay içebilirsiniz. O günü ona ayırıp ona sevginizi göstermeniz yetecektir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Topluluk Standartlarını ihlal eden içerikler paylaşmayınız.
(ör. tehditler, nefret söylemleri, sansürlenmemiş şiddet, siyasi, +18, terör)

Paylaşımlarınız başka kişilerce aşağılayıcı, incitici, küçültücü, husumete maruz
bırakıcı yazılı, görsel ve işitsel unsurlar içermediğine dikkat ediniz.

Paylaşımlarınız başka kullanıcıların şeref ve haysiyeti, mesleki ve ticari itibarı,
sırları, ad, ses ve resmi, özel hayatı, kişisel veri içermediğine dikkat ediniz.